Numarul copiilor, adolescentilor anxiosi, deprimati, hiperactivi sau retrasi este uimitor mare si in continua crestere. Zilnic vedem, auzim, citim, despre copii care  trec prin evenimente traumatice, agresiuni, violente (reale sau din media), abuzuri verbale, fizice. De asemenea, multi altii sunt impactati de situatii “obisnuite”: accidente de masina, divorturi, despartirea de cineva drag s.a 

Perioada copilariei este o perioada de explorare, cautare, invatare. Orice copil isi doreste si cauta atentie, iubire, acceptare neconditionata din partea parintilor lui. Dar, cand aceste lucruri intarzie sa apara din diferite motive (parintele se simte/este neimplinit, furios, anxios, introvertit, abuzator, incepe sa tradeze, sa abandoneaze si devine absent fizic si/sau emotional), in sufletul copilului isi face loc durerea sufleteasca, tristetea, vinovatia, rusinea, furia, neputinta, neincrederea s.a.

Cum ne ajutam baietii

Este un concept pentru parintii care se intreaba cum sa faca fata situatiilor problematice ale baietilor lor, dar si pentru parintii  care vor sa invete modalitati de contracarare a efectelor evenimentelor stresante asupra corpului si mintii copiilor.

Ofera unelte simple si puternice, instrumente care ghideaza parintii si baietii sa se inteleaga, sa faca fata, intr-un mod creativ, fiecarui stadiu de dezvoltare al copilariei, adolescentei, sa reduca riscurile asociate comportamentelor la risc, prin consiliere si coaching.